Cégalapítás Németországban

Cégalapítás Németországban

Startup Campus Program: magyar vállalkozók támogatása a német piacon

2018. április 12. - Zoli530

 pexels_business-idea-diagram-graph-40218.jpg

A Startup Campus Berlin kezdeményezés célja egy Közép- és Kelet-európai vállakozókból álló, jól működő és gazdasági szempontból sikeres közösség létrehozása. A projekt jelentős német támogatással bír.

A hazai Babel Handels GmbH biztosítja a magyarországi résztvevők számára a szolgáltatásokat. A hazai vállalkozók olyan adminisztrációs segítségben részesülnek, mint például a telefon- és postai szolgáltatások elintézése, ügyviteli támogatás vagy németországi céghonosítás. A résztvevők az ilyen jellegű támogatás mellett aktuális információkat, elemzéseket kapnak a piaci helyzetről, de a cég a komplett értékesítési, üzleti stratégiájuk létrehozatalában is segítő kezet tud nyújtani. A vállalkozók a Babel Handels GmbH közreműködésével olyan üzleti találkozókra és kiállításokra is eljuthatnak, amelynek keretében komoly németországi befektetőkkel is tárgyalhatnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://cegalapitasnemetorszagban.blog.hu/api/trackback/id/tr713828702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása